mega systems logo novi v1
Najkompletnija ponuda specijalnih vozila i opreme na tržištu

MEGA SYSTEMS BH d.o.o.

Firma Mega Systems BH d.o.o. Visoko nastala je kao kombinacija prijeke potrebe bosanskohercegovačkog tržišta za dobavljačem ovog tipa opreme te dugogodišnjeg iskustva osnivača i vlasnika na polju proizvodnje i plasmana sepecijalnih vozila i opreme za tretman otpada i otpadnih voda.

Cilj nam je u veoma kratkom periodu  postaviti se u položaj lidera na bh. ali i regionalnom tržištu u plasmanu roba iz našeg programa.

Ideja je potpuno besplatno ponuditi savjetodavne usluge našim kupcima u izboru opreme koja će upotpunosti zadovoljiti kapacitete, potrebe i prostorna ograničenja te ujedno biti najbolji omjer želje kupca i adekvatnog rješenja. Za tu namjenu pri našoj firmi djeluje odjel savjetovališta.

Kupovinom proizvoda iz našeg asortimana ne prestajete biti naš partner jer Vam nudimo potpunu postprodajnu i servisnu podršku kroz djelovanje našeg specijalizovanog servisa i dojela za postprodaju i rezervne dijelove.

Naš program

 1. Prodaja

  Vršimo prodaju tehnološki najnaprednijih proizvoda iz oblasti specijalnih vozila i nadogradnji, opreme za održavanje i čišćenje odvoda usklađenu sa evropskim normama, opreme za sakupljanje, tretman i preradu otpada, opreme za uređenje javnih površina, priključnih alata za mašine i dizalice kao i hidraulike i hidrauličkih komponenti za sve vrste aplikacija.

  Zavidna lista naših principala, partnera i dobavljača od kojih je većina vodećih u svojoj branši na tržištu govore u prilog da Vam nudimo samo najbolju opremu!

 2. Postprodaja

  Za sve proizvode iz našeg programa nudimo kontinurianu isporuku rezervnih dijelova u periodu od najmanje 10 godina nakon kupovine.

  Na raspolaganju imamo servisnu podršku putem našeg servisa, ugovornih servisa ali i servisne mreže proizvođača širom Evrope.

  Sa nama nećete ostati sami i u kvaru ma gdje god da ste!

 3. Savjetovanje

  Našim kupcima nudimo uslugu savjetovanja u izboru odgovarajuće tehnologije ili proizvoda u skladu sa namjenom i željenim rezultatima a sve bazirano na dugogodišnjem iskustvu na tržištu.

  Sa nama nećete dobiti neadekvatnu ili predimenzionisanu opremu već upravo tačno ono šta vam je potrebno.

 4. Posredovanje u trgovini

  Nudimo uslugu posredovanja u trgovini opreme i proizvoda na teritoriju Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

  Opremjeni smo da na sebe preuzmemo obavezu administrativnih radnji, brige oko logističke organizacije, ispunjavanja carinskih i ostalih zakonskih procedura, pripreme, prevođenja i izrade potrebne dokumentacije te svih ostalih aspekata ugovorenog posla.

Naša misija i vizija

Unaprijediti tržište u tehnološkom i edukativnom smislu donoseći najnaprednije tehnologije iz oblasti u kojima poslujemo.

Podići svijest o važnosti pravilnog upravljanja otpadom i otpadnim vodama.

Povećati produktivnost naših kupaca tehnlogijama koje smanjuju fizički napor uposlenika ujedno poboljšavajući sigurnost na radu štiteći zdravlje i živote.

NAŠ TIM

Ko stoji iza Mega Systems BH d.o.o.

Adnan Ferhatović
Direktor i vlasnik
Iskustvo od 15 godina u plasmanu i postprodaji specijalnih vozila, opreme za zbrinjavanje i tetman otpada i otpadnih voda.
Edin Nukić
Prodaja i marketing
Dugogodišnje iskustvo u oblasti prodaje, nabavke i isporuke rezervnih dijelova na vozilima, trgovini specifičnim robama kao i u organizaciji i marketinškoj pokrivenosti javnih dešavanja.
Milestones

Kratka historija naše kompanije

Decembar 2015

Osnivanje firme Mega Systems BH d.o.o. sa sjedištem u Visokom

Januar 2018

Početak aktivnog rada u polju specijalnih vozila, nadogradnji i opreme

Januar 2018

Postajemo ovlašteni distributer brendova Effer, Muller, IBAK, ROM, NuovaContec, Savatech, Trelleborg, Laski, Ferrari international

Septembar 2018

Prvi izvozni posao – NIS Srbija

April 2019

Demo turneja sa specijalnim vozilom ROM SmartCombi PRO i ostalom opremom za održavanje sistema odvodnje

Januar 2020

Postajemo ovlašteni distributer brendova CTE, Coseco i Comac

Septembar 2020

Isporuka prvog vozila sa nadogradnjom u proizvodnji CTE – Općina Centar Sarajevo za KJKP Park Sarajevo

Januar 2021

Pokretanje vlastite proizvodnje kamionskih nadogradnji pod brendom BTB – Best truck Bodies

Januar 2021

Pokretanje vlastitog servisa za opravku i postprodajno održavanje mašina iz programa firme

215Realizovani projekti
121Kupci

Motivacija